Skip to content Skip to footer

TC CRYO

Verantwoorde vetverbranding met TC CRYO

Niet al het lichaamsvet is per definitie slecht, maar van de soort die je dikker maakt, wil je het liefst zo veel mogelijk af. Ben je reeds bezig met een gezond eetpatroon en regelmatig bewegen, maar heb je het gevoel wel een steuntje in de rug te kunnen gebruiken? Bij Wellness Fontein kun je nu een TC CRYO behandeling ondergaan. Deze methode activeert lichaamseigen processen die hardnekkig wit vet (het vet rondom je organen en achter je huid) in energie omzetten. Ook wordt de aanmaak van nieuwe witte vetcellen afgeremd. De TC CRYO is medisch gecertificeerd en gebruikt temperaturen tussen de 6 en 41 graden Celsius. Klinisch onderzoek toont aan dat deze methode tot wel 75% effectiever is dan bevriezen. Daarnaast kent de TC CRYO methode enkele andere voordelen: 

  • Een 100% pijnloze behandeling 
  • Geschikt voor vetverlies op uiteenlopende lichaamsdelen 
  • Stimuleert de natuurlijke manier van vetverbranding 
  • Een strakkere, gezond uitziende huid 

Hoe werkt de TC CRYO?

We vriezen niet en gebruiken geen onaangename zuignappen. Wanneer je bij Wellness Fontein voor een TC CRYO behandeling kiest, neem je plaats in een comfortabele stoel en laat je een volledig medisch gecertificeerd apparaat zijn werk doen. De eerste keer dat je de behandeling ondergaat, zal de kou heel even onwennig aanvoelen. Na een minuut lukt het meestal om lekker te ontspannen.

Hoe werkt de TC CRYO?

 Terwijl je een tijdschrift leest of van een kopje thee geniet, is de TC CRYO voor je aan het werk. Hoe het apparaat dit doet? Door je huid gedurende een uur steeds af te koelen en weer op te warmen. Elke cyclus start met een kwartier koelen op 6 graden Celsius en daarna weer opwarmen. Dit herhaalt zich tijdens een behandeling meerdere malen. Zo gaat je lichaam niet wennen aan de kou, maar kan het verbrandingsproces meerdere malen worden getriggerd.  

Welke resultaten kun je van de TC CRYO verwachten?

De behandeling met TC CRYO is geschikt voor personen met overgewicht, maar ook voor diegenen die op moeite hebben met het aanpakken van vet op specifieke plekken. Denk bijvoorbeeld aan buik, dijen of bovenarmen. Slechte vetten die in vloeibare vetten worden omgezet, worden gedurende de twee weken na een behandeling door je eigen lymfesysteem opgeruimd.

Na een TC CRYO behandelingskuur kan de buikomvang tot wel 21 centimeter verminderen! Gemiddeld verliest men na 3 tot 4 sessies een omvang tussen de 3 en 12 centimeter. Dit resultaat is blijvend en kan zelfs nog groter worden wanneer je op de juiste manier blijft bewegen en een gezond voedingspatroon hanteert. Al na een eerste behandeling is resultaat zichtbaar. Aan je kuur gaat altijd een consult vooraf. Daarin wordt overlegt hoe veel behandelingen er zullen worden uitgevoerd. Wil je meer weten over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op!