Skip to content Skip to footer

TC CRYO

Afslanken met de TC Cryo doe je met het grootste oppervlak, zonder vriezen, zonder zuignappen en zonder onbehandelde tussenruimtes!
Onze apparatuur is medisch gecertificeerd door de welbekende TÜV (klasse IIa) en wordt volledig in Nederland geproduceerd. TC Cryo activeert met Contrast Cryolipolyse lichaamseigen processen die het hardnekkige witte vet omzetten in energie. Tevens wordt de aanmaak van nieuwe witte vetcellen afgeremd en wordt een groot deel van de al aanwezige bruine vetcellen tijdens diezelfde behandeling verbrand. TC Cryo behandelingen zijn tot 75% effectiever dan vriezen omdat we in slechts 6 seconden schakelen tussen temperaturen van 6°C en 41°C. Je zult hierdoor niet alleen meerdere centimeters verliezen op de behandelde zones, het zorgt ook voor een betere doorbloeding en een stevigere, strakkere en gezonder uitziende huid! 

  • 75% effectiever dan bevriezen
  • Het grootste behandeloppervlak
  • Geschikt voor vet verliezen op buik, flanken, armen, benen, borstvorming bij mannen
  • Natuurlijke manier van vetverbranding
  • De TC Cryo zorgt ook voor een stevigere, strakkere en gezonder uitziende huid

Hoe werkt de TC CRYO?

Klinisch onderzoek heeft uitgewezen dat vetcellen niet bestand zijn tegen koude vanaf 6 °C. De TC Cryo koelt en verwarmt de huid gedurende 55 min tussen 6 tot 41 °C.
Hierdoor worden hormonen aangemaakt die slechte vetten omzetten in goede, sneller oplosbare vetten. Deze vetcellen worden gedurende 2 weken na de behandeling door het lichaamseigen lymfesysteem opgeruimd. Hierdoor verdwijnen hardnekkige plaatselijke vetophopingen op buik, flanken, armen, en benen definitief. 

In slechts 1 behandeling een zichtbaar resultaat.

Voor een goed resultaat raden wij meerdere behandelingen aan. Met 3 of 4 sessies wordt een gemiddeld omvang verlies gerealiseerd van 3 – 12 cm. In combinatie met bewegen en de juiste voeding kan dit getal verder oplopen.
Het aantal behandelingen wordt in overleg bepaald tijdens het consult voorafgaand aan de eerste behandeling.

De beste resultaten worden behaald tot een BMI van 33. Boven dit BMI raden wij ook aan om intensief aan de slag te gaan met voeding en beweging.