Skip to content Skip to footer

ONZE BEHANDELINGEN

Wij bieden diverse afslank behandelingen voor een perfect resultaat

Heb jij problemen met afslanken en zou je daar help mee willen door echte professionals? Bekijk dan de diensten die wij aanbieden om jouw droom figuur te behalen!

Niet al het lichaamsvet is per definitie slecht, maar van de soort die je dikker maakt, wil je het liefst zo veel mogelijk af. Ben je reeds bezig met een gezond eetpatroon en regelmatig bewegen, maar heb je het gevoel wel een steuntje in de rug te kunnen gebruiken? Bij Wellness Fontein kun je nu een TC CRYO behandeling ondergaan. Deze methode activeert lichaamseigen processen die hardnekkig wit vet (het vet rondom je organen en achter je huid) in energie omzetten. Ook wordt de aanmaak van nieuwe witte vetcellen afgeremd.

Ben je niet alleen op zoek naar een plek om tot ontspanning te kunnen komen, maar wil je tevens kunnen werken aan gewichtsverlies? Wellness Fontein kan je daar op diverse verantwoorde manieren mee helpen. Wij bieden verschillende gezondheid bevorderende behandelingen die er (mede) op gericht zijn gewicht te verliezen en je zo in het afslankproces ondersteunen. Met sommige behandelingen pak je zelfs specifieke probleemgebieden aan. Zonder dat je daar zelf ook maar één inspanning voor hoeft te leveren.

De MYA E+ Classical/DiViNiA apparatuur werd in Italië ontwikkeld. Dankzij het onmiddellijke en blijvende resultaat van het afslankapparaat heeft deze inmiddels ook zijn weg naar talrijke andere landen gevonden. Bij Wellness Fontein behoort de MYA E+ tot het vaste aanbod aan behandelingen die ondersteunen bij het afslanken. De werking van het apparaat kan worden verklaard door de elektronische spierstimulatie die het afgeeft.