Skip to content Skip to footer

MYA E+

Spieropbouw en vetafbraak met behulp van de MYA E+

Bij Wellness Fontein behoort de MYA E+ tot het vaste aanbod aan behandelingen die ondersteunen bij het afslanken. De werking van het apparaat kan worden verklaard door de elektronische spierstimulatie in combinatie met ultrasound die het afgeeft. Elektrostimulatie leidt tot versteviging en opbouw van de spieren, terwijl de ultrasound golven er tegelijkertijd voor zorgen dat vetcellen worden geopend en verpulverd en je lichaam via je lymfesysteem verlaten. Twee vliegen in één klap dus!


Tevens wordt het apparaat veelvuldig ingezet in de strijd tegen cellulitis. De MYA E+ maakt je huid gladder, activeert de bloedsomloop, stimuleert lymfecirculatie en voorziet de huid van zuurstof. Dat voel je én dat zie je! Bij onze ervaren behandelaars ben je in goede handen voor deze behandeling.  

Redenen voor een MYA E+ behandeling

Deze behandelingen zijn geschikt voor bijna ieder lichaamspostuur. Je kunt dan ook verschillende redenen hebben om hiermee te beginnen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan: 

  • Het plaatselijk willen aanpakken van vetreserves waar maar middels sport en een gezond eetpatroon moeilijk van af te komen is
  • Het strakker maken van de huid, bijvoorbeeld wanneer deze door gewichtsverlies of ouderdom zijn elasticiteit (grotendeels) heeft verloren
  • Vermindering van cellulitis 
  • Activeren van het lymfesysteem, waardoor afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd en je je afweer tegen ziektes en infecties zodoende verhoogt 

De specifieke probleemgebieden waarvoor behandelingen met de MYA E+ veelvuldig worden ingezet, zijn de buik, billen, bovenarmen, zwembandjes en binnen- en buitenkant van de dijen. In sommige medische situaties is het niet mogelijk om gebruik te maken van dit afslankapparaat. Voorbeelden daarvan zijn hartkwalen en recentelijke trombose of beroerte. Voorafgaand aan de behandeling doorloop je een uitgebreide intake.

Wat kun je verwachten van een behandeling met afslankapparaat MYA E+?

Al na één behandeling met het afslankapparaat MYA E+ zie je resultaat. Ga je echter voor maximaal én blijvend resultaat, dan is het raadzaam om de behandeling meerdere weken achter elkaar te ondergaan. Onze ervaren behandelaars vertellen je daar graag meer over. Hoeveel je per behandeling afvalt, is per persoon verschillend. Dit hangt namelijk onder meer af van je leeftijd, eetpatroon en de hoeveelheid lichaamsvet. Door de bank genomen kun je per behandeling van wel meerdere centimeters afscheid nemen.

Het is belangrijk om op de dag van de behandeling met de MYA E+ veel water te drinken en je koolhydraatinname te beperken.

Om de beste resultaten te behalen, duurt de behandeling extra lang bij ons. In plaats van 45 minuten, nemen wij de tijd en doen wij er een volledig uur over. Op die manier kunnen we een zo effectief mogelijke behandeling geven.

Afslankapparaat MYA E+ kent verschillende programma’s. Tijdens de intake wordt bepaald welke er het beste bij jou passen. Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Spierversteviging

Als je op zoek bent naar mooie, strakkere en geliftte billen zonder al dat pumpen en squatten, dan is onze spierversteviging behandeling perfect voor jou! Met deze behandeling zorgen wij ervoor dat je spieren sterker worden en mooiere contouren krijgen.

Dit zorgt ervoor dat je snel het gewenste effect krijgt zonder sporten! Dus als je al dagelijks aan het trainen en squats aan het oefenen bent maar nog steeds geen ronde billen hebt, dan is deze behandeling zeker het proberen waard!