Skip to content Skip to footer

LIPOLASER & CAVITATIE

Een behandeling met de lipolaser en cavitatie dient twee doelen: het wegsmelten van lokale vetophopingen en het verstrakken van de huid.

Met onze 3D Bodysculpting apparaat combineren wij in een behandeling Lipolaser straling, Cavitatie (geluidsgolven met een frequentie van 40.000 HZ) en RF-vacuüm voor het optimale resultaat.
Door deze unieke aanpak kunnen we ook cellulite aanpakken, werken op bodycontouring en aan de huidverjonging. Dit allemaal op een effectieve en pijnloze manier. 

Door de toepassing van geluidsgolven van cavitatie ontstaan ​​trillingen in de vetcellen, waardoor scheuren de membranen van de vetcellen en wordt de inhoud ervan afgebroken tot triglyceriden, glycerol en vrije vetzuren.
De gefocuste ultrasound golf is alleen gericht op de vetlaag en het vetweefsel en heeft geen enkel effect op andere organen en weefsels van het lichaam.
Platen met rode straling op zijn beurt zenden een specifiek niveau van laserenergie die bepaalde chemische signalen binnen in de vetcellen genereert, waardoor opgeslagen triglyceriden worden afgebroken tot vrije vetzuren en glycerol, die daarna vrijkomen via kanalen in het celmembraan en vervolgens woorden door het lichaam gebruikt (de lichaamsweefsels zullen ze tijdens de stofwisseling gebruiken om energie te produceren). 

Het RF-vacuum combineert zuiging en druk om samen met radiofrequentie-energie om oppervlakkige en diepe verwarming van bindweefselvezels, dermale collageenvezels en vetcellen te creëren. Radiofrequentie-energie verzacht het bindweefsel en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, wat op zijn beurt elasticiteit van de huid verbetert. Door deze celvernieuwing te stimuleren wordt de huid steviger en mooier. 

Een behandeling met Lipolaser & Cavitatie bestaat uit verschillende stappen en duurt gemiddeld tussen de 40 en 55 minuten. De tijd is afhankelijk van behandelgebieden, uw wensen en doelen.

Deze apparaat kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen en behandelt elk gebied van het lichaam behalve de vrouwelijke borsten.
De behandeling kan 1 – 2 x per week worden uitgevoerd, tussen elke behandeling dient minimaal 3 dagen tussen te zitten.
Wij adviseren een behandelreeks van 5 of 10 behandelingen verspreid over een periode van ongeveer 3 tot 6 weken.