Skip to content Skip to footer

DIEPTE WARME BEHANDELING

Plaatselijk afvallen stimuleren met een diepte-warmtebehandeling

Plaatselijk afvallen is voor veel mensen een behoorlijke uitdaging. Lukt het je niet om op bepaalde plekken, zoals je buik en/of taille het gewenste gewicht te verliezen? Bij Wellness Fontein ben je aan het juiste adres voor een aanvullende behandeling die cellulitis en overtollig lichaamsvet tegengaat. Deze behandeling verbetert de stofwisseling en afvalstoffenafvoer, net als de structuur van de huid.

Tijdens een diepte-warmtebehandeling ontwikkelt zich een biologische infrarood warmte, die de huidtemperatuur laat oplopen tot tussen de 40 en 45 graden. Geschikt om plaatselijk af te slanken en probleemzones zoals bovenbenen, heupen en buik aan te pakken. De behandeling is speciaal ontwikkeld om op een veilige manier af te slanken en te detoxen.

De vele positieve effecten van infrarood warmte op je lichaam

‘Waarom nu juist infrarood warmte?’ zul je wellicht denken. Dit heeft een duidelijke reden. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat infrarood de vetcellen zachter weet te maken en daarmee de vetten die zich daarin bevinden vloeibaarder. Dit maakt het makkelijker om deze te verbranden. Omdat de infrarood warmte ook de werking van het lymfesysteem en de doorbloeding van je lichaam stimuleert, worden de afvalstoffen die bij de vetverbranding vrijkomen optimaal afgevoerd. Dit betekent dat je met een diepte-warmtebehandeling dus tegelijkertijd aan eventuele stijfheid en spierknopen werkt. En omdat je spieren worden aangesproken, krijgt je figuur ook nog eens een boost. Zonder te sporten! 

De voordelen van de diepte-warmtebehandeling op een rijtje: 

  • Stimuleert de vetverbranding 
  • Verbetert de stofwisseling 
  • Helpt de afvoer van afvalstoffen 
  • Verbetert de huidstructuur 
  • Voor de bestrijding van plaatselijk vet én figuurcorrectie 

Een behandeling die optimaal gebruikmaakt van de toegevoegde waarde van kaneel

Zonder de thermae crème is deze diepte-warmtebehandeling niet compleet. Deze crème bevat meerdere bestanddelen, maar degene met de belangrijkste werking is kaneel. Het is meermaals bewezen dat de plantaardige stof de vetstofwisseling stimuleert. Bij personen met diabetes type II kan kaneel zelfs een positieve werking hebben op de vet- én glucosehuishouding. De diepte-warmtebehandeling met kaneel is een prettige en succesvolle behandeling. Behalve dat het de vetverbranding stimuleert, zorgt de wrapping ervoor dat striae en cellulitis worden tegengegaan en de doorbloeding van de huid wordt verbeterd. De druk die de wrapping op je weefsels uitvoert, bevordert ook de afvoer van afvalstoffen.

Bij Wellness Fontein nemen we ruim de tijd voor de diepte-warmtebehandeling om ervoor te zorgen dat de aromatische stoffen hun werk volledig kunnen doen. Wil je meer over de diepte-warmtebehandeling weten? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.