Skip to content Skip to footer

BRAZILIAN VACUÜM

BRAZILIAN VACUÜM

Deze behandeling wordt ook vaak Brazilian Butt lift genoemt. Deze behandeling helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek. Denk dan aan het vormen van rondere billen. In Nederland is het een nieuwe, maar snel groeiende en effectieve methode.

Deze behandeling kent geen risico’s, sterker nog, deze kent vele gezondheidsvoordelen. Onze vacuüm techniek stimuleert ook locale bloedcirculatie, pakt verklevingen en cellulitis aan. Daarnaast is het een sterke behandeling om de billen mooi te contouren. Het kan namelijk helpen bij het liften en vormgeven van de billen.

Na de behandeling kunnen de normale activiteiten direct worden hervat. Sommige patiënten ervaren roodheid, kleine blauwe plekken, tintelingen, gevoelloosheid of ongemak in het behandelde gebied, maar dat is tijdelijk en zal volledig weggaan. 

Voordelen: 

  • Onmiddelijke resultaten bij een kuur
  • Pakt verklevingen en cellulite aan
  • Geen bijwerkingen
  • Verbetert de bloedcirculatie

Optimaal resultaat

Voor een optimaal resultaat zijn ongeveer 5 of 10 behandelingen nodig. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding maar bijvoorbeeld ook leeftijd. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om de 3 maanden terug te komen voor een onderhoudsbehandeling*.

*Resultaten kunnen per persoon verschillen 

Wist je dat we ook een korte lymfedrainage massage geven als een onderdeel van voorbereiding voor onze vacuüm behandeling?
Buiten dat het goed is om cellulitis te pakken werkt het ook vochtafdrijvend en het helpt je lymfesysteem te stimuleren om locale afvalstoffen af te voeren.