Skip to content Skip to footer

BRAZILIAN VACUÜM BUTTLIFT

BRAZILIAN VACUÜM BUTTLIFT

Met deze behandeling werken we vooral aan billen & benen. Methode die we gebruiken wordt ook vaak Brazilian Butt Lift genoemd.

In Nederland is het een nieuwe, snel groeiende en effectieve methode die je kan helpen om van cellulitis af te komen, maar ook om de billen mooi te contouren. Het kan namelijk zorgen voor een “lift – effect” door het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek. Denk dan aan het vormen van rondere billen. 

Deze behandeling kent geen risico’s, sterker nog, deze kent vele gezondheidsvoordelen. Tijdens de behandeling stimuleren we locale bloedcirculatie, pakken verklevingen en cellulitis aan.

Na de behandeling kunnen de normale activiteiten direct worden hervat. Sommige patiënten ervaren roodheid, kleine blauwe plekken, tintelingen, gevoelloosheid of ongemak in het behandelde gebied, maar dat is tijdelijk en zal volledig weggaan. 

Voordelen: 

  • Onmiddelijke resultaten bij een kuur
  • Pakt verklevingen en cellulite aan
  • Geen bijwerkingen
  • Verbetert de bloedcirculatie

Optimaal resultaat

Voor een optimaal resultaat zijn ongeveer 5 tot 10 behandelingen nodig. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. ledereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding maar
bijvoorbeeld ook leeftijd. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om de 3 maanden terug te komen voor een onderhoudsbehandeling*.